вівторок, 12 жовтня 2010 08:56

"Тепер у всіх відбудеться переоцінка цінностей" - Калитвинцев

"Тепер у всіх відбудеться переоцінка цінностей" - Калитвинцев

В.о. головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев прокоментував контрольний поєдинок з командою Бразилії, який завершився поразкою синьо-жовтих з рахунком 0:2.

"Зустріч вийшла дуже інформативною, як для тренерського складу, так і для гравців, - зауважив Калитвинцев. - Думаю, тепер у всіх відбудеться переоцінка цінностей. Особисто я порадив хлопцям переглянути своє ставлення до справи".

Тренер підкреслив значення матчів з подібними суперниками.

"Добре, що ми можемо проводити матчі з командами такого рівня - так легше зрозуміти, хто і на що здатний. Ми отримали гіркий, проте дуже корисний досвід", - сказав Калитвинцев.

При цьому не став робити трагедії з результату зустрічі.

"Мені сподобався настрій команди в роздягальні - ніхто не впадав в істерику. У поразці немає нічого страшного, ми тільки на старті свого шляху", - сказав тренер. - Цей рік був експериментальним для нас, але вже в наступному все буде по-іншому: навіть щоб постукати у двері збірної, потрібно буде дуже сильно постаратися".

Після чого охарактеризував саму гру.

"В цілому ми впоралися. Спочатку просто переважали емоції, а потім хлопці заспокоїлися", - сказав Калитвинцев.

Дав оцінку діям захисту.

"Оборона зіграла непогано - особливо Кучер і Мандзюк. Крайні захисники Романчук і Федецький - теж, хоча і не обійшлося без помилок. Одним словом, ми бачимо, над чим потрібно працювати", - цитує слова наставника української дружини офіційний сайт ФФУ.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Тепер у всіх відбудеться переоцінка цінностей" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі