вівторок, 30 вересня 2008 13:38

"Таврію" очолив тренер з першої ліги

Сьогодні на заміській клубній базі в Поштовому гравцям "Таврії" був представлений новий головний тренер команди.

Керівники сімферопольського клубу зупинили свій вибір на 46-річному українському фахівцеві Сергієві Пучкову. Останні чотири роки він очолював ПФК "Севастополь" (вивів моряків з аутсайдерів другої ліги в лідери першої).

Сергій Пучков - відомий у минулому гравець "Дніпра", дворазовий чемпіон СРСР, володар повного комплекту нагород союзного чемпіонату, а також Кубку СРСР у складі дніпропетровської команди, капітан молодіжної збірної Союзу, закликався до олімпійської збірної СРСР, в 1988 році був включений в список 33-х кращих футболістів СРСР.

Також виступав за одеський "Чорноморець", луцьке "Торпедо", запорізький і маріупольський "Металурги", ФК "Миколаїв" і "Сталь" (Бранденбург, Німеччина, оберліга). Окрім ПФК "Севастополь", тренував ФК "Миколаїв", ФК "Черкаси" і ФК "Херсон".

Разом з Пучковим до "Таврії" перебрався і його асистент по роботі в ПФК "Севастополь" Костянтин Поліщук. У свій тренерський штаб новий наставник включив тих, що також працювали при Михайлі Фоменко Володимира Причиненка і Олега Колесова. А ось Віталій Шаличев попрощався з командою.

Сьогодні Сергій Пучков вже провів перше (уранішню) тренування "Таврії". Офіційний дебют нового наставника відбудеться в суботу, 4 жовтня: в рамках 10-го туру чемпіонату прем"єра "Таврія" зіграє в Луганську із "Зорею". Цікаво, що Пучков - уродженець Луганської області (Лутугино).

football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Таврію" очолив тренер з першої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі