неділя, 20 квітня 2008 17:04

"Таврія" вдома розгромила "Чорноморець"

У матчі, в якому зустрічалися претенденти на путівку в Кубок Інтертото, сімферопольська "Таврія" розгромила одеський "Чорноморець". Практично все в цьому матчі вирішилось в кінцівці першого тайму, коли господарі поля на протязі двох хвилин змусили Руденко двічі виймати м"яч з сітки воріт. Спочатку Гоменюк відпасував на Галюзу і той зряче вистрілив з лінії штрафний в нижній кут, а потім Ідахор втік від Вільямаріна та Нижегородова і з двох метрів відправив м"яч до сітки. Жирну крапку в цьому поєдинку поставив Любенович, який зльоту з лінії штрафної пробив точно в кут воріт.

"Таврія" - "Чорноморець" - 3:0 (2:0)

20 квітня. Сімферополь. Центральний стадіон "Локомотив".

Суддя - Юрій Мосейчук (Чернівці).

"Таврія": Дікань, Бойко, Йокшас, Стоян, Галюза, Голайдо, Любенович (Назаров, 90+2), Ковпак, (Ковальчук, 90+3), Ідахор (Зборовський, 90), Хайдучек, Гоменюк.

Головний тренер Михайло Фоменко.

"Чорноморець": Руденко, Хіменес, Нижегородов, Вільямарін, Белецький, Зотов (Корнєв, 56), Шандрук (Прийомов, 34), Коритько, Васкес, Шищенко (Васін, 73), Венглинський.

Головний тренер Віталій Шевченко.

Голи: Галюза (41), Ідахор (42), Любенович (81).

Попередження: Йокшас (21), Хайдучек (25), Хіменес (26), Венглинський (77), Любенович (82). 
Зараз ви читаєте новину «"Таврія" вдома розгромила "Чорноморець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі