пʼятниця, 19 листопада 2010 11:20

"Таких як Калитвинцев не можна кидати туди-сюди" - Сабо

"Таких як Калитвинцев не можна кидати туди-сюди" - Сабо

Екс-тренер збірної України Йожеф Сабо проаналізував матч зі швейцарцями, а також піддав сумніву доцільність запрошення Марчелло Ліппі на пост наставника збірної.

"Остання гра збірної в нинішньому році залишила подвійні враження. Перший тайм підопічні Калитвинцева відіграли неважливо - у швейцарців була повна перевага. Наші ж поступалися практично у всіх компонентах - трохи боялися господарів, чи що? - Запитував Сабо. - У другому таймі виглядали трохи краще. Звичайно, перший гол був з розряду випадкових, але курйози трапляються й у футболі. А потім Коноплянка забив м'яч-красень".

"Підсумки нинішнього року для збірної, якщо і можна підводити, то тільки умовно. Тому що товариські матчі - це саме час для експериментів. Видно, що поки у Калитвинцева немає стовідсоткового складу, але вже є ядро", - заявив екс-тренер збірної України.

"З приводу розмов про прихід на посаду керманича збірної Ліппі у мене своя думка. Звичайно італієць - великий тренер, який вже все всім довів, але він не знає український футбол, не знайомий з можливостями гравців національної команди. Тому, іноземець нам не потрібен", - сказав 70-річний фахівець.

"Упевнений, якщо Ліппі прийде, Калитвинцев не стане працювати в новому тренерському штабі, адже він амбітний хлопець. Та й взагалі не можна так до людей ставитися - кидати їх туди-сюди", - емоційно підсумував Сабо.

Нагадаємо, що ЗМІ стверджують, що Григорій Суркіс запропонував Марчелло Ліппі очолити збірну Україну, але сам Президент ФФУ цю інформацію категорично спростовує.

Що стосується Йожефа Сабо, то він також напророкував невдачу іспанцеві Хуанде Рамосу в "Дніпрі".

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «"Таких як Калитвинцев не можна кидати туди-сюди" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі