вівторок, 11 березня 2008 13:34

"Супер Агурі" змінила власника перед Гран-прі Австралії

Команда "Супер Агурі" менш ніж за тиждень до старту нового сезону в "Формулі-1" змінила власника. Дочірня команда "Хонди" була продана британській консалтинговій компанії Magma Group, яка вже домовилася з "Хондою" про постачання двигунів і технічну співпрацю на майбутній чемпіонат.

Крім того, офіційно був підтверджений склад команди, який не зазнав змін: за кермо знов сядуть японець Такума Сато і британець Ентоні Девідсон, які захищали кольори "Супер Агурі" в сезоні-2007.

У заяві "Супер Агурі" також наголошується, що процес продажу команди новим власникам завершиться через декілька тижнів, а доти ніяких нових коментарів не послідує.

Команда Агурі Сузукі зіткнулася з фінансовими труднощами по ходу минулого сезону, коли її залишили основні спонсори. "Хонда" продовжувала надавати підтримку своєму дочірньому проекту, проте не взяла на себе повне фінансування. "Супер Агурі" вимушена була пропустити декілька сесій зимових тестів, під сумнів ставилася навіть її участь в майбутньому чемпіонаті.

Новий сезон в "Ф-1" стартує 14-16 березня, коли в Мельбурні пройде "Гран-прі Австралії".

РИА "Новости" 

Зараз ви читаєте новину «"Супер Агурі" змінила власника перед Гран-прі Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі