пʼятниця, 28 листопада 2008 08:54

"Суддя - козел!" - Олександр Алієв

"Суддя - козел!" - Олександр Алієв
Отримавши червону картку за штовхання судді Хамера, динамівець став антигероєм програного матчу з лондонським "Арсеналом"

- Пристрасті трохи вляглися, зараз не вважаєш, що погарячкував? Як взагалі настрій?
- Настрій просто відмінний, чого б йому таким не бути? Це ж футбол, що зробиш! Що мені тепер постійно думати про це? Гру зіграли, програли. А з приводу мого видалення... То, як арбітр судив, я можу сказати, що так у Європі та в Лізі Чемпіонів не судять.

- Та все ж твої партнери Богуш, Несмачний вважають, що ти був не правий, це ж говорять експерти. Як реагуєш на критику?
- Нехай собі засуджують, я не звертаю на це уваги. Мені яка різниця? Головне, що я сам для себе знаю, що ні в чому не винен! Що тут такого взагалі? Я просто доторкнувся до судді, навіть не штовхав його. Хотів пробити швидше, тому що воротар вийшов за лінію воріт, і був хороший момент, щоб забити. Але арбітр вважав за потрібне мене видалити... Нехай це буде на його совісті! Думки усяких там "експертів" або тих, хто мене засуджує, мене не цікавлять.

- Ти якось грубо сказав про суддю матчу. Не шкодуєш про сказане?
- Та я й зараз його назву так само: "козел"! Я маю рацію! А від своїх слів ніколи не відмовлявся, і зараз відмовлятися не буду. Отже я не шкодую про це, і не вважаю, що погарячкував.

- Ти вже знаєш, скільки матчів у єврокубках доведеться "відсидіти"? Що думаєш про можливий штраф? Ігор Суркіс повідомив, що за таке треба штрафувати...
- По можливій дискваліфікації ще нічого не відомо, але я можу гарантувати, що ніякого штрафу не буде! Це 100%. А чого взагалі підняли питання про штраф? Я не розумію: ну отримав я червону картку, так що тепер, штрафувати мене за це?

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Суддя - козел!" - Олександр Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі