вівторок, 25 грудня 2007 08:42

"Судді у "Арсенала" "вкрали" вже 12 очок"

Власник київського "Арсеналу" Вадим Рабінович заявив, що в його команди у першом у колі чемпіонату України, судді "вкрали" 12 очок.

- У поєдинку першого туру проти донецького "Металурга" арбітр Подушкін продемонстрував нам, як потрібно грати. Ми зробили велику помилку. Замість того, аби йти і з кимось розмовляти, зайти спочатку в суддівську, ми пішли на поле грати (іронічно).

За моїми підрахунками в нас вкрали 12 очок. Це і матчі з донецьким "Металургом", і з "Чорноморцем", обурливий поєдинок в Луганську... Це віртуальні 12 очок, але дивишся на турнірну таблицю - і стає шкода.

Я не звик до такого, а гравці мені говорять: "Що зробиш, ми вже до цього звикли, потрібно грати вдвічі краще". У нас є кілька клубів, так звані "блатні", а "блатним" судять завжди так, як вони б хотіли, окрім тих моментів, коли вони грають між собою. Там уже вони змагаються - "хто крутіший". Ось тому наші гранди виходять на європейську арену і чекають, коли ж арбітр призначить пенальті. А арбітр працює нормально, і всі відповідальні матчі закінчуються не на користь українців. Тому це хитрість проти себе самого.

Джерело: "Чемпіон"

 

Зараз ви читаєте новину «"Судді у "Арсенала" "вкрали" вже 12 очок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі