субота, 07 квітня 2007 19:38

"Сталь" перемагає "Дніпро" і залишає останнє місце

Одна з головних сенсацій звітного туру сталась в Алчевську. Місцева "Сталь", яка займала в турнірній таблиці останнє місце, вдома "поклала на лопатки" клуб, що знаходиться в "зоні УЄФА" - дніпропетровський "Дніпро", причому господарі поля майже не дали гостям шансів на порятунок.

Все розпочиналось для "Дніпра" дуже добре - вже на 8-й хвилині Гаврюшов збив у карному майданчику Грицая і Назаренко чітко реалізував пенальті. Відповідь футболістів "Сталі" стала для багатьох несподіванкою - Жоземар метрів з чотирнадцяти пробив точно в дальній від Старцева кут.

Якщо, відверто, то в другому таймі гра у "Дніпра" явно не виходила. Господарі поля зрозуміли, що в такій ситуації можна не задовольнятись нічийним результатом, а поборотись за перемогу. І алчевці були винагородженні за настирність! Спочатку відзначився Грнчаров, який кивком голови відправим м"яч в ворота гостей, а потім Біто, скориставшись помилкою Андрієнко, обіграв захисника і з меж карного майданчику вцілив в дев"ятку.

Перемога над "Дніпром" дозволила "Сталі" залишити останнє місце в турнірній таблиці, на яке опустилась "Зоря". Та й до рятівної, шістнадцятої, позиції залишилась дистанція у три очка...

"Сталь" - "Дніпро" - 3:1 (1:1)

7 квітня. Алчевськ. Стадіон "Сталь".

Суддя: Олег Деревинський (Київ).

"Сталь": Бабак, Гаврюшов, Половков, Шуга, Грнчаров, Грубеліч, Гавриш, Касьянов (Біто, 87), Гомес, Алан, Жоземар (Оконуво, 90).

Головний тренер Тон Каанен.

"Дніпро": Старцев, О. Грицай (Шахов, 65), Русол, Романчук (Бартулович, 64), Денисов, Шершун, Шелаєв, Андрієнко, Давідсон (Чичіков, 77), Назаренко, Самодін.

Головний тренер Олег Протасов.

Голи: Назаренко (8, з пенальті), Жоземар (20), Грнчаров (56), Алан (83)

Попередження: Гавриш (24), Жоземар (39), Романчук (41), Назаренко (52), Касьянов (57).

Зараз ви читаєте новину «"Сталь" перемагає "Дніпро" і залишає останнє місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі