четвер, 09 грудня 2010 13:17

"Сподівалися, що "Арсенал" зіграє внічию" - наставник "Браги"

"Сподівалися, що "Арсенал" зіграє внічию" - наставник "Браги"

Наставник "Браги" Домінгуш Пасьєнса на післяматчевій прес-конференції дав оцінку діям своїх підопічних у поєдинку з донецьким "Шахтарем".

"Команда грала добре, я задоволений виступом своїх підопічних. Наші плани на матч зруйнував перший пропущений м'яч, всі бачили ті труднощі, з якими нам довелося зіткнутися після цього.

Сподівалися, що "Арсенал" зіграє внічию, а тому грали з оглядкою на лондонський поєдинок. Але коли ми дізналися, як розвиваються події в Англії, і пропустили гол, то футболісти не змогли належним чином зосередитися, в грі з'явилося дуже багато труднощів", - зазначив тренер.

Наставник "Браги" постарався пояснити труднощі команди в іграх групового етапу:

"Проблема полягає в тому, що я, як гравець, неодноразово брав участь у матчах Ліги Чемпіонів, але це мій тренерський дебют у цьому турнірі. Це і створило ті труднощі, які є. Зробимо все, щоб команда адаптувалася і надалі могла успішніше виступати в Лізі Чемпіонів".

Пасьєнсія не виключає можливості зустрічі з українськими клубами в Лізі Європи: "Я знаю, що в України є команди навіть авторитетніші, ніж наш клуб. І вони беруть участь у цьому турнірі. Це змагання, все можливо".

Раніше важливість виходу в плей-офф Ліги Чемпіонів зазначив наставник "Шахтаря" Мірча Луческу.

Нагадаємо, що в середу, 8 грудня, в останньому турі групового етапу Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" обіграв португальську "Брагу" і вперше у своїй історії вийшов до 1 / 8 фіналу найпрестижнішого клубного європейського турніру.

За матеріалами Корреспондент, ФК "Шахтер"

Зараз ви читаєте новину «"Сподівалися, що "Арсенал" зіграє внічию" - наставник "Браги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі