понеділок, 08 вересня 2008 19:28

"Спартак" узгодив контракт з Лаудрупом

"Спартак" узгодив контракт з Лаудрупом

Московський "Спартак" узгодив умови особистого контракту з Мікаелем Лаудрупом. Договір може бути підписаний в найближчий день. Швидше за все, в середу. Генеральний директор червоно-білих Валерій Карпін заявив про це офіційному сайту УЄФА.

"Угода з Лаудрупом буде розрахована на півтора роки, - повідомив Карпін. - Ми зупинили свій вибір на цьому фахівцеві, оскільки вважаємо, що він здатний поставити команді гру та досягти високих результатів".

Лаудруп прийде на зміну Ігорю Лєдяхову, який з 15 серпня, після звільнення Станіслава Черчесова, виконував обов"язки головного тренера "Спартака".

При ньому команда провела три матчі в прем"єр-лізі, двічі зігравши внічию (з "Амкаром" і "Динамо"), а також перемігши нальчикський "Спартак". Разом з тим під керівництвом Ледяхова червоно-білі крупно поступилися київському "Динамо" в у другому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА - 1:4.

"Спартак" - найвідоміший російський клуб, за нього вболівають мільйони людей по всій країні. Це схоже на ситуацію в Іспанії, де є "Реал" і "Барселона", - заявив Лаудруп "СЕ". - Але "Спартак", на відміну від іспанських грандів, давно не вигравав національний чемпіонат. Така команда повинна бути на першому місці, успішно виступати в Європі. Думаю, у "Спартака" хороші перспективи".

На вирішення данця прийняти пропозицію "Спартака" вплинув той факт, що в керівництві клубу є люди, які, як і сам Лаудруп, грали в Іспанії і говорять мовою цієї країни (Карпін, Лєдяхов, Попов).

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" узгодив контракт з Лаудрупом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі