середа, 18 липня 2007 10:40

"Спартак" підтвердив інтерес "Дніпра" до Калиниченка

Вчора в ЗМІ з"явилися повідомлення про те, що "Дніпро" зацікавлений у придбанні 28-річного півзахисника московського "Спартака" та збірної України Максима Калиниченка. Головний тренер українського клуба Олег Протасов без особливої конкретики прокоментував кореспонденту "Спорт-Експрес в Україні" можливий трансфер.

- Складно говорити про те, в чому ще немає ніякої конкретики, - каже Протасов. - Та й не хотілося б злякати вдачу. Коли усе закінчиться, обов"язково відповім на ваші питання. Чи велике бажання бачити Калиниченка у нашій команді? Думаю, багато тренерів не проти працювати з виконавцем такого класу, як Калиниченко.

Генеральний директор "Спартака" Сергій Шавло був більш конкретним у своїх коментарях.

- Ми дійсно отримали факс від "Дніпра", який підтверджує інтерес українського клуба до Калиниченка. Трансферна вартість півзахисника нами вже сформульована, але розголошувати її не буду, бо бесіди з Максимом ще не було. Остаточне рішення залежатиме від двох факторів: по-перше, це рішення самого футболіста, по-друге, узгодження умов трансферу між клубами.

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" підтвердив інтерес "Дніпра" до Калиниченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі