четвер, 30 жовтня 2008 12:49

"Спартак" нікого не збирається продавати. Поки що...

Московський футбольний клуб "Cпартак" спростував інформацію про розпродаж ряду гравців команди. У повідомленні, розміщеному на офіційному сайті "Cпартака", публікації в ЗМІ про можливі трансфери називаються "брехливими". Також говориться, що всі кадрові рішення в московському клубі ухвалюватимуться після закінчення сезону-2008.

В четвер, 30 жовтня, газета "Спорт день за днем" написала, що в міжсезоння "Спартак" "розлучиться" з сімома гравцями. За інформацією видання, команду покинуть голкіпер Стіпе Плетікоса, захисники Роман Шишкін та Ігнас Дедура, півзахисники Радослав Ковач, Моцарт і Володимир Бистров. Форварда Артема Дзюбу нібито планують віддати в оренду.

Бистров, за даними видання, має намір розірвати контракт із "Спартаком" після закінчення сезону-2008. При цьому газета стверджує, що керівництво клубу згодне відпустити півзахисника збірної Росії.

Інформація про можливий відхід хорватського воротаря Плетікоси також з"явилася в газеті "Спорт-Експрес" в середу, 29 жовтня. За даними видання, місце Плетікоси в складі опинилося під загрозою через посилення ліміту на легіонерів.

У повідомленні на сайті "Спартака" говориться, що публікації про розпродаж гравців "направлені на дестабілізацію ситуації в команді і завдають їй шкоди на фініші сезону". Стверджується, що у кожного футболіста команди є шанс проявити себе і закріпитися в складі.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" нікого не збирається продавати. Поки що...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі