пʼятниця, 30 листопада 2007 17:22

"Спартак" можуть виключити з Кубка УЄФА

"Спартак" можуть виключити з Кубка УЄФА
Московський "Спартак" все-таки не загрожує виключення з Кубка УЄФА через інциденту за участю фанатів червоний-білих під час матчу в Празі з місцевою "Спартою"  в четвер, але як розиватимуться події далі поки не відомо.

Така думка в п"ятницю в інтерв"ю виразив начальник юридичного відділу Російського футбольного союзу (РФС) Олексій Папков.

- За дисциплінарним регламентом УЄФА санкції можуть бути абсолютно різні. Не думаю, що "Спартак"  можуть виключити з Кубка УЄФА, оскільки це крайній захід. Навряд чи така санкція буде застосована, - сказав Папков.

В кінці першого тайму на одній з трибун стадіону відбулася сутичка між чеськими представниками служб правопорядку і фанатами "Спартака".  Битва фанів з поліцією тривала всю перерву, і до другого тайму спартаківський сектор помітно порідшав. В результаті декілька чоловік отримали поранення і були госпіталізовані, повідомляє www.eurosport.ru.
Зараз ви читаєте новину «"Спартак" можуть виключити з Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі