вівторок, 11 грудня 2007 11:37

"Спартак" може серйозно постраждати через поведінку уболівальників

Московський "Cпартак" може залишитися без підтримки в наступному домашньому матчі Кубка УЄФА через неприпустиму поведінку своїх фанатів під час матчів зі "Спартою" в Празі і "Цюріхом" в Москві.

У офіс команди прийшли два листи з УЄФА, в яких описувалися порушення уболівальників дев"ятикратних чемпіонів Росії, а саме "вторгнення фанатів на ігрове поле, запалення і кидання на поле піротехнічних засобів, безлади на трибуні, розтягання расистського банера" в матчі зі "Спартою" і "спалювання до сотні фейєрверків у фанатськіх секторах стадіону "Лужники" грі проти "Цюріха".

Можливі варіанти покарання "Спартака" описав інспектор УЄФА Олексій Спірін.

- Я думаю, дискваліфікації команди, про що деякі люди говорять, не буде. Хоч би тому, що безлади не перешкодили проведенню матчу з "Спартою". Думаю, що "Спартак" по-перше, оштрафують на велику суму. По-друге, можуть скоротити 10-процентну квоту квитків на наступний виїзний матч. Нарешті, по-третє, не виключена домашня гра без глядачів, - заявив відомий у минулому радянський арбітр, а нині інспектор УЄФА.

"Спартак" вже забезпечив собі путівку в наступний раунд Кубка УЄФА. У груповому турнірі "червоно-білим" залишилося провести виїзний поєдинок проти французької "Тулузи", а матчі 1/16 фіналу відбудуться наступного року, повідомляє www.gazeta.ru.
Зараз ви читаєте новину «"Спартак" може серйозно постраждати через поведінку уболівальників ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі