Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 08:43

"Сьомін задоволений придбаними гравцями" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував підсумки трансферної політики клубу в літнє трансферне вікно, в тому числі й оренду захисника московського "Локомотива" Малхаза Асатіані.

"Мені задоволеним бути не обов"язково. Головне, щоб головний тренер був задоволений. Ми з Юрієм Павловичем спілкувалися і, наскільки я знаю, він дуже задоволений тим, що ми провели вибіркову селекцію, і ті гравці, яких придбали, зараз грають. Виключення складає Окодува, який, на жаль, отримав травму".

"Останнім підсилив команду Асатіані. Це кандидатура Юрія Павловича. Він працював з ним довгі роки і добре знає всі його сильні сторони. Враховуючи той факт, що якщо хтось з опорних півзахисників або центральних захисників вибуває з ладу (зокрема, Юссуф особливо схильний до травм), виникають проблеми. Асатіані може зіграти на будь-якій з цих двох позицій. І взагалі, він складе велику конкуренцію в захисних порядках київського "Динамо". Вважаю, що це хороше посилення", - наводить слова Суркіса офіційний сайт київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Сьомін задоволений придбаними гравцями" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути