понеділок, 08 вересня 2008 20:39

"Сокіл" зіграє сезон в чемпіонатах України, Росії і Білорусії

Сезон-2008/09 стане найнасиченішим в історії київського "Сокола". Чемпіон України візьме участь в чемпіонатах відразу трьох країн - Росії, України та Білорусії, а також побореться вихід у фінальну стадію Континентального кубка.

Сьогодні стало відомо, що "Сокіл" візьме участь в першості України з першого етапу, а не з розиграшу плей-офф, як планувалося раніше. У новому сезоні чемпіонат України розширений з 6 команд до 17 в трьох дивізіонах за географічною ознакою.

Основний склад "Сокола" під керівництвом Олександра Сеуканда зіграє в Континентальному кубку і 66 матчах вищої ліги відкритого чемпіонату Росії без урахування плей-офф.

Резервний склад (хокеїсти у віці від 17 до 21 року) під керівництвом Сергія Лубніна зіграє 45 матчів в турнірі білоруських фарм-клубів.

Швидше за все, в чемпіонаті України кістяк "Сокола" сформують також гравці дочірньої команди, але за необхідністю доповнити його зможуть юніори з школи В"ячеслава Завальнюка або хокеїсти, незадіяні за команду Сеуканда. В зв"язку з цим заявка на першість України в "Сокола" не буде лімітованою

Оф. сайт "Сокола"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" зіграє сезон в чемпіонатах України, Росії і Білорусії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі