пʼятниця, 19 вересня 2008 19:38

"Сокіл" здобуває четверту поспіль перемогу

Київський ХК "Сокіл" здобув свою четверту перемогу в чотирьох перших матчах нового сезону у "Відкритому чемпіонаті Росії з хокею" серед команд "Вищої ліги".

В підмосковному Подольську український клуб в серії булітів переграв тамтешню команду "Рись". Вирішальний штрафний кидок реалізував Дмитро Цируль. Також Дмитро відзначився і з гри, окрім нього у звітному матчі шайби закинули Вадім Авєркін і Юрій Дяченко.

Хокейний клуб ВМФ у четвер програв "Крильям Совєтов" 2:4. "Крістал" з Елєктросталі розтрощив "Тітан" 5:0! "Дмітров" у гостях не залишив шансів "Ліпєцку" – перемога 4:0.

"Сокіл" із 11-тьма очками йде на другому місці. На першій сходинці "турнірки" ХК "Дімітров" із стовідсотковим очковим доробком.

Вже у вівторок та середу "Сокіл" зіграє свої перші домашні матчі у відкритому чемпіонаті Росії. У броварському "Терміналі" кияни прийматимуть "Крістал" з Елєктросталі.

"Мегаспорт"
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" здобуває четверту поспіль перемогу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі