середа, 29 жовтня 2008 16:44

"Сокіл" залишився без основного воротаря

Найкращий гравець "Сокола" за вересень - Ігор Карпенко - не допоможе столичному клубу у виїзних матчах проти ХК "Бєлгород" і "Капітана". 18 поєдинків за 40 календарних днів із старту сезону виявилися надмірним навантаженням для основного вартового воріт "біло-синіх", який переніс влітку 2007-го операцію на хрестоподібних бічних зв"язках коліна.

"У декількох останніх матчах я відчував дискомфорт, оскільки біль в коліні постійно відволікала. Більшою мірою доводилося звертати увагу на ногу, ніж концентруватися на грі. Очевидно, що діяти в такому навантажуючому режимі прооперована минулого року нога поки не в змозі" - зізнався Ігор Карпенко.

Отже, 32-річний вартовий воріт залишився в Києві, де вже проходить процедури по відновленню хворої ноги. Очікується, що наступного тижня перший номер "Сокола" тільки почне наново "навантажувати" ногу, тому його участь в найближчих домашніх матчах проти "ВМФ" також можна виключити.

hcsokol.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" залишився без основного воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі