субота, 29 серпня 2009 20:09

"Сокіл" виграв престижний трофей у Подольську

"Сокіл" виграв престижний трофей у Подольську

У підмосковному Подольську завершився фінал Кубка Трошева, в якому київський "Сокіл" обіграв московський ПХК "Крилья Совєтов" з рахунком 5:4

ПХК "Крилья Совєтов" - ХК "Сокіл" 4:5 (2:1, 2:3, 0:1)

Шайби у "Сокола" забивали: Цируль - 2, Олецький, Сальников, Варламов

У "Крил": Берников, Шаламай, Напівшин, Шамолін

На фінал кияни вийшли сьогодні без трьох російських легіонерів: Аверкіна, Малова і Овчиннікова, що дуже ускладнювало завдання перемогти у фіналі. Найкращий гравець сезону 2008/09 у складі "Сокола" - Вадим Аверкін не поїхав в Підмосков"ї взагалі, оскільки до цього отримав травму на зборах в Словаччині. Малова і Овчиннікова тренер відпустив додому, тому що їх чекає тривалий сезон у білоруській Екстралізі, що не дозволить їм довго тепер бувати вдома.

Гра почалася дуже складно для киян - вже на самому початку вони поступалися 0:2, але зібралися, і ще до перерви Дмитро Цируль один гол сквитав. У другому періоді "Сокіл" завдяки кидкам Цируля, Олецького і Сальникова вирівняли рахунок 4:4, а в третьому після прориву Сергія Варламова по центру до воріт москвичів - повели в рахунку 5:4. Москвичі влаштували в кінці гри штурм, але киянам вдалося втримати переможний рахунок, і нарешті після тривалої перерви привезти хокейний трофей до України!

Кубок був присвячений пам"яті Героя Росії, генерал-полковника Г.Трошева, який загинув в авіакатастрофі 14 вересня 2008 року при посадці літака, коли летів до Пермі на змагання.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" виграв престижний трофей у Подольську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі