четвер, 13 березня 2008 18:00

"Сокіл" поки не готовий виступати у Континентальній хокейній лізі

У майбутньому розиграші Континентальної хокейної ліги можуть взяти участь команди з далекого зарубіжжя. Свою зацікавленість в цьому виявили австрійський "Зальцбург", німецький "Айсберен", шведський "Ферьєстад", а також фінський "Кярпят". Крім того, ведуться активні переговори з іншим фінським клубом "Йокеріт".

Командам відправлені офіційні запрошення, в яких описані умови участі в КХЛ, - клуби повинні мати прозорі бюджети, виконувати інші гарантії, передбачені регламентом, а також мати в своєму розпорядженні арени, що задовольняють вимогам нової ліги.

Перші чотири клуби підтвердили, що готові брати участь в турнірі вже в наступному сезоні, і найближчим часом з ними будуть проведені переговори із цього приводу. При цьому представники КХЛ не почали оцінювати вірогідність участі в турнірі того або іншого клубу.

Що стосується  київського "Сокола", то поки в наступному сезоні він не готовий виступати в новій Лізі через фінансові міркування

"Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" поки не готовий виступати у Континентальній хокейній лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі