понеділок, 25 червня 2007 19:03

"Сокіл" гратиме в Західній зоні російської першості

25 червня в Москві відбулася нарада керівників клубів вищої ліги Росії, в ході якого президент ФХР Владислав Третяк підтвердив, що український хокейний клуб "Сокіл" візьме участь в тепер уже відкритій всеросійській першості з хокею серед команд вищої ліги.

Окрім "Сокола", який гратиме в Західній зоні, у вищу російську лігу прийнято три узбецькі клуби, але їх делегували в Східну зону, повідомляє sport.com.ua.

Керівництво ліги прийшло до висновку, що інфраструктура "Сокола", який на нараді представляли головний менеджер клубу Василь Фадєєв і В"ячеслав Завальнюк, відповідає всім вимогам по проведенню турніру. Український клуб за бажанням має право включити в заявку на сезон п"ять гравців з російським паспортом, але одночасно на майданчику у складі "Сокола" може знаходитися лише чотири росіяни.

Регламент, точна кількість команд і дата старту турніру будуть затверджені на Виконкомі, який запланований на 27 червня. Поки ж "Сокіл" ще не підписав контракти ні з одним гравцем. Офіційне оформлення відносин між гравцями і клубом намічене в період з 2 по 4 липня.

Домашні матчі "Сокіл" проводитиме на льодовому майданчику торгівельно-розважального центру "Термінал", який знаходиться в Броварах.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" гратиме в Західній зоні російської першості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі