Ексклюзиви
понеділок, 07 липня 2008 14:21

"Шкода, що в тенісі немає нічиїх" - Федерер

П"ятиразовий переможець Вімблдону Роджер Федерер, який цього року Рафаелю Надалю у фіналі найпрестижнішого турніру "Великого шолома", висловив співчуття з приводу того, що в тенісі немає нічиїх, повідомляє SkySports.

"Це був жорсткий поєдинок. Для мене програш - нещастя, адже в Парижі, де я також поступився Надалю, все було зовсім по-іншому. По відношенню до мене цей результат дуже жорстокий. Можливо, пізніше я скажу, що це був великий матч. Але зараз у мене немає позитивних емоцій. Єдине, я щасливий, що ви побачили ту гру, яку хотіли. Я задоволений тим, як боровся, - сказав швейцарець. - Тепер мені залишається тільки привітати Рафаеля, який доклав стільки зусиль. У матчі боротьба тривала до останніх секунд. На жаль, в тенісі є тільки переможці і переможені. Нічиїх немає".

У фіналі Вімблдону Федерер та його суперник грали в цілому сім годин для того, щоб виявити переможця. Вперше в своїй кар"єрі іспанець Надаль обіграв швейцарця на траві лондонських кортів.


Зараз ви читаєте новину «"Шкода, що в тенісі немає нічиїх" - Федерер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути