субота, 19 січня 2008 15:20

"Шкода, що хтось з нас повинен був виграти"

Перша ракетка світу, швейцарець Роджер Федерер, який виграв в п"ятисетовому матчі у серба Янко Тіпсаревіча з рахунком 6:7, 7:6, 5:7, 6:1, 10:8, віддав належне своєму суперникові.

"Не часто граю матчі з п"яти сетів, згадується фінал з Надалем на Уімблдоні. Чудово, коли вдається взяти участь в такому поєдинку. Це була велика битва. Тіпсаревіч - хороший хлопець, шкода, що хтось з нас повинен був виграти, що іноді не можна зіграти внічию. Від таких ігор можна і посивіти. Шкода Янко, але для мене це була велика перемога"- заявив швейцарський тенісист.

Федерер вперше за останні декілька років зіткнувся з таким опором з боку суперника. Швейцарець лише в четвертому сеті мав беззастережну перевагу і виграв партію з розгромним рахунком. Оскільки в п"ятому сеті на відкритому чемпіонаті Австралії тай-брейки не граються, партія продовжувалася до тих пір, поки один з суперників не отримав переваги в два гейми.

Вирішальним став 17-й гейм, в якому Федереру вдалося взяти подачу Тіпсаревіча. У наступному геймі на своїй подачі перший номер світового рейтингу довів гру, яка тривала 4,5 години, до перемоги.

У четвертому колі його чекає зустріч з переможцем матчу між аргентинцем Хуаном Монако і чехом Томашем Бердихом.

За матеріалами  Lenta.Ru, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Шкода, що хтось з нас повинен був виграти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі