середа, 09 січня 2008 13:40

"Шевченко, Баллак, Райт-Філліпс добре працюють і забивають потрібні і красиві голи"

Травмований форвард "Челсі" Дідьє Дрогба прокоментував гру лондонського клубу за його відсутності. Як відомо, івуарієць тільки нещодавно почав відновлюватися після грудневого пошкодження, а зовсім скоро йому вже треба грати на Кубку африканських націй.

"Мені подобається спостерігати, як заграли мої партнери, адже багато людей думали, що ми вже нічого не виграємо в цьому сезоні. Я дуже задоволений, що наша команда забиває в кожній грі і тепер моя відсутність не послаблює атаку "Челсі". Я не думаю, що без мене шанси нашої команди на перемогу різко знизилися, але я б хотів бути з командою зараз", - зізнався головний бомбардир "аристократів".

"Звичайно, мене турбує те, що я не повертаюся в команду, адже я грав достатньо регулярно, але я дійсно високо ціную внесок інших гравців "Челсі", котрі, можна сказати, заповнили прогалину, яка утворилася. Шевченко, Баллак, Райт-Філліпс справді добре працюють і забивають потрібні і красиві голи", - зазначив Дрогба.

"Наша команда справді гарна і гідна титулу, навіть коли я не граю. Адже зараз відсутній не тільки я, але й інші хлопці. Це показує, що "Челсі" не залежить тільки від особливих гравців, всі футболісти важливі", - підсумував нападаючий.

СПОРТ.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"Шевченко, Баллак, Райт-Філліпс добре працюють і забивають потрібні і красиві голи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі