неділя, 12 вересня 2010 15:01

"Севастополь" звільнив головного тренера

"Севастополь" звільнив головного тренера
Керівництво ПФК "Севастополь" залишилося незадоволеним результатами, які показував клуб останнім часом під керівництвом Сергія Васильовича Шевченка. Севастопольська команда в останніх шести матчах набрала лише одне очко і, очевидно, це стало головним мотивом заяви, зробленої сьогодні президентом ПФК "Севастополь" Олександром Красильниковим.

"Нами прийнято рішення про те, що до матчу 10-го туру з дніпропетровським "Дніпром" команду готуватиме Олег Лещинський. Сьогодні я призначив його виконуючим обов"язки головного тренера. Допомагати йому буде Валерій Чалий. Подальше формування тренерського штабу - вже турбота головного тренера".

Нагадаємо, що Олег Станіславович вже двічі (за часів виступів ПФК "Севастополь" у другій і першій лігах) обіймав посаду в.о. головного тренера. І саме під його керівництвом команда здобула путівку в Прем"єр-лігу. Будемо сподіватися на те, що і третє "пришестя" тренера Лещинського надасть сприятливий вплив на гру команди і результати клубу.

Нагадаємо, в матчі аутсайдерів луцька "Волинь" здобула важливу домашню перемогу і відсунула "Севастополь" у зону вильоту.

За матеріалами ПФК "Севастополь", СЭ в Украине
Зараз ви читаєте новину «"Севастополь" звільнив головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі