середа, 30 липня 2008 18:44

"Сегодня" вибачилося за недостовірну інформацію про смерть Букаєва

В неділю на сайті sport.segodnya.ua з"явилася інформація про смерть Валерія Букаєва, почесного президента луганської "Зорі", яка того ж дня була спростована клубом. У зв"язку з цим газета "Сегодня" вважає за необхідне відзначити наступне.

В неділю (27 липня) близько трьох годин дня журналіст Галина Єрьоменко, що працює на "Сегодня", повідомила, що їй подзвонив високопоставлений футбольний функціонер з Луганської області, інформація від якого завжди раніше була достовірною, і повідомив про смерть Валерія Букаєва. За словами функціонера, про це тільки що було сказано футболістам "Зорі". Галина Єрьоменко, враховуючи надійність даного джерела, а також його високий авторитет у футболі, підготувала матеріал, який був розміщений в спортивному розділі інтернет-сайту "Сегодня".

В неділю увечері прес-служба ФК "Зоря" спростувала інформацію про смерть Валерія Букаєва, заявивши, що вона не відповідає дійсності. Тим же вечором спростування було розміщене на sport.segodnya.ua, а попередня новина про нібито смерть Букаєва знята з сайту. Все подальші спекуляції в ЗМІ навколо даної теми до "Сегодня" ніякого відношення не мають.

"Сегодня" приносить вибачення Валерію Букаєву, його сім"ї, колегам, працівникам футбольного клубу "Зоря". Ми бажаємо Валерію Олександровичу здоров"я і довгих років життя.

Зараз ви читаєте новину «"Сегодня" вибачилося за недостовірну інформацію про смерть Букаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі