вівторок, 08 квітня 2008 09:53

"Салават Юлаєв" вийшов вперед в фінальній серії чемпіонату Росії з хокею

Уфимський "Салават Юлаєв" вийшов вперед у фінальній серії чемпіонату Росії з хокею з ярославським "Локомотивом". Третій матч протистояння, що відбувся в Ярославлі, завершився з рахунком 4:1 на користь гостей. Четверта гра, яка може стати останньою, відбудеться 9 квітня.

Уфимці відкрили рахунок вже на третій хвилині, коли воротар "Локомотива" Семен Варламов не справився з кидком Андрія Сидякіна з гострого кута і пропустив шайбу між щитків. Господарі відігралися на 17-й хвилині: Збінек Іргл вдало зіграв на п"ятачку і переправив шайбу у ворота Олександра Єременка.

У другому періоді "Салават Юлаєв" двічі реалізував більшість, причому в обох випадках відзначилися захисники - Віталій Прошкін і Андрій Кутейкін. Після дальніх кидків гравців уфимського клубу шайба обидва рази змінювала напрям. У кінцівці зустрічі остаточний рахунок встановив Олександр Пережогін, який вразив ворота "Локомотива" кистьовим кидком в ближній верхній кут.

Рахунок у фінальній серії до трьох перемог став 2:1 на користь "Салават Юлаєва". Четверта гра відбудеться 9 квітня в Ярославлі, а п"ята (якщо буде потрібно) - 11 квітня в Уфі.

"Лента.ру" 
Зараз ви читаєте новину «"Салават Юлаєв" вийшов вперед в фінальній серії чемпіонату Росії з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі