вівторок, 01 квітня 2008 13:50

"Шахтар" звинувачує ФФУ і ЗМІ в тиску на клуб

Сьогодні на офіційному сайті донецького "Шахтаря" був опублікований матеріал під назвою "Правосуддя для внутрішнього користування".

У статті висловлюється думка, що на клуб здійснюється тиск з боку представників ФФУ і заангажованої преси: "Шахтар" з жалем вимушений констатувати, що припущення щодо організованої широкомасштабної акції з дискредитації донецького клубу, його головного тренера і окремих гравців, є обгрунтованими".

Приводом для подібних заяв послужив матеріал в газеті "Команда" від 29 березня під заголовком "Звернення до органів футбольного правосуддя". Під статтею стоїть три підписи: Анатолій Дяченко (голова Ради регіонів, керівник Інспекторського комітету ФФУ, член виконкому ФФУ), Сергій Сопін (член Інспекторського комітету ФФУ), Олег Орєхов (віце-президент дитячо-юнацької футбольної ліги України, перший заступник голови Комітету юнацького футболу ФФУ).

"Шахтар" звинувачує вищевказаних футбольних чиновників в тому, що вони сформулювали висновки з приводу поведінки Мірчі Луческу під час матчу "Таврія"-"Шахтар" до винесення з боку ФФУ будь-яких офіційних заяв. Зокрема, румунського тренера звинуватили в зловмисному зриві ігри. Також сказано про упереджене ставлення з боку представників ФФУ до окремих гравців донецького клубу.

З цього приводу "Шахтар" звернувся до президента ФФУ Григорія Суркіса з проханням "захистити тренера і гравців від нападок з боку співробітників його відомства".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" звинувачує ФФУ і ЗМІ в тиску на клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі