пʼятниця, 18 грудня 2009 16:59

"Шахтар" зацікавився талановитим сербом, від якого відмовився "МЮ"

"Шахтар" зацікавився талановитим сербом, від якого відмовився "МЮ"

Про це сьогодні розповів спортивний директор "Партизана" Іван Томіч, додавши, що офіційних паперів серби ще не отримували.

"Жодної офіційної пропозиції ми не отримували. Я знаю точно, що Льяйїчем цікавляться "Рубін" і "Шахтар", але конкретики поки немає", - відзначає пан Томіч.

"Думаю, "МЮ" помилився, не купивши у нас Адема. У будь-якому випадку ми продаватимемо гравців. Насамперед тих, хто коштує дорого. Тільки у такому режимі клуб може функціонувати. Якщо говорити про придбання, то вони будуть, але спочатку потрібно дізнатися, хто нас заоишить", - сказав спортдиректор.

Нагадаємо, що донецький "Шахтар" в Бєлграді завершив поразкою груповий турнір Ліги Європи.

Турнірні завдання щодо першого місця в групі J "гірники" вирішили достроково, а тому матч в Бєлграді не мав особливого значення.

"Партизан" відкрив рахунок вже на шостій хвилині зустрічі і довів справу до перемоги - 1:0. Ця перемога стала першою для сербського клубу в груповому турнірі. А "Шахтар" вперше програв в євросезоні 2009/2010.

У 1/16 фіналу Ліги Європи "гірники" зіграють проти "Фулхема".

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зацікавився талановитим сербом, від якого відмовився "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі