понеділок, 08 вересня 2008 10:44

"Шахтар" з тріском поступився "Бешикташу"

У перерві між чемпіонівськими та лігочемпіонівськимі баталіями донецький "Шахтар" зіграв такий собі спаринг з майбутнім суперником харківського "Металіста" по Кубку УЄФА.

Вже під кінець першої хвилини Вірту довелося виймати м"яч з сітки воріт - відзначився Нобре, відкривши рахунок. Хвилинна стрілка здійснює половину обороту і в цю хвилину не витримують нерви у Ферандіньо, який за декілька хвилин отримав дві жовті картки та пішов з поля. А після перерви, між зливою замін з обох боків, турки подвоїли перевагу. Підопічні Луческу продовжили обстріл воріт Рюшту, але ці удари жодного разу не пройшли. То Жадсон вище проб"є, то на шляху м"яча зустрінеться турецький футболіст. "Шахтар" міг таки відіграти один м"яч вже в компенсований арбітром час, але після удару Жадсона в справу втрутився каркас воріт.

"Бешикташ" - "Шахтар" 2:0

Голів: Нобре, 2, Узумчу, 75

"Бешикташ": Рюшту Речбер (Селікай, 64), Сісcе (Кучик, 64), Сівок, Серіч, Дельгадо (Бобо, 46), Нобре, Тельо (Узульмез, 46), Уйсал (Селік, 76), Даг (Семер, 80), Тандоган (Цейлан, 80), Узумчу

"Шахтар": Вірт, Федецький (Ракицький, 90+1), Єзерський, Іщенко, Ілсіньо, Дуляй (Жадсон, 66), Хюбшман, Адріано, Брандау, Фернандіньо, Вілліан (Касьян, 84)

Видалення: Фернандіньо, 34

"Футбол.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" з тріском поступився "Бешикташу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі