понеділок, 18 жовтня 2010 12:12

"Шахтар" з "Арсеналом" судитиме "улюбленець" Луческу

"Шахтар" з "Арсеналом" судитиме "улюбленець" Луческу

Стала відома бригада арбітрів, яка працюватиме на матчі 3-го кола групового раунду Ліги чемпіонів між лондонським "Арсеналом" і донецьким "Шахтарем".

Головним арбітром поєдинку призначений норвежець Свейн Моен. Помічники на лініях - Гейр Ойе Гулен та Кім Тумас Хоглунд. За воротами будуть знаходитися Еспен Бернтсен і Броге Сондмоен. Четвертий рефері - Тер'є Хауге.

Відзначимо, що в минулому сезоні Моен працював на матчі "Шахтаря" з лондонським "Фулхемом" (1:1), на якому обірвався виступ "гірників" у Лізі Європи. Після тієї гри головний тренер донеччан Мірча Луческу був дуже незадоволений діями арбітра: "Хто призначає норвежця судити матч команди, в якій три його співвітчизника?".

Відносно самої донецької команди, гравці і тренерський штаб "Шахтаря" вирушили до Лондона ще в неділю. Як повідомляє офіційний сайт "Шахтаря", Луческу повіз до столиці Великобританії 25 футболістів:

Воротарі: Андрій Пятов, Артем Тетенко, Рустам Худжамов.

Захисники: Микола Іщенко, Сергій Кривцов, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Разван Рац, Дмитро Чигринський, Олександр Чижов, В'ячеслав Шевчук.

Півзахисники: Вілліан, Олексій Гай, Жадсон, Василь Кобін, Генріх Мхітарян, Дуглас Коста, Даріо Срна, Тарас Степаненко, Алекс Тейшейра, Томаш Хюбшман.

Нападники: Луїс Адріано, Віталій Віценець, Марсело Морено, Едуардо.

Нагадаємо, матч "Арсенал" - "Шахтар" відбудеться у Лондоні 19 жовтня. Початок гри о 21:45 за київським часом.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" з "Арсеналом" судитиме "улюбленець" Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі