субота, 01 листопада 2008 23:11

"Шахтар" - як "Мерседес", "Зоря" - як "Запорожець" - Волобуєв

Наставник луганської "Зорі" Анатолій Волобуєв почав прес-конференцію пілся матчу із "Шахтарем" (1:3) відразу з журналістських питань.

- Всі три голи у ворота вашої команди були забиті після індивідуальних помилок, якщо не помиляюся, Цимакурідзе, Сімініна і Комарицького?

- Значить їм потрібно працювати, щоб не робити таких помилок. В принципі у нас багато травмованих гравців. Приблизно чоловік сім-вісім, і плюс ті футболісти, які в сьогоднішньому матчі не мали права грати - Шевчук, Коротецький - орендовані з "Шахтаря". Труднощі зі складом у нас були. Можливо, у труднощах ми знайдемо оптимальний склад.

- Після матчу у Києві ви сказали, що на добрий результат у грі з "Динамо" не розраховували. Сьогодні ви планували узяти очки у "Шахтаря"?

- Знаєте, це як "Мерседес" і "Запорожець" на трасі. "Запорожець" наздожене "Мерседес"? Я думаю, що ні. А прагнути грати з такими командами потрібно обов"язково... Потрібний час, необхідно багато працювати, підбирати футболістів, щоб функціонально вони були сильними, здоровими. Тоді можна протистояти грандам українського футболу.

- А коли рахунок став 1:0 на вашу користь?

- Колись ми зі "Сталлю" тут зіграли 1:1 - відвезли звідси одне очко. Це така справа...

- Ви напевно дивилися матч "Шахтаря" з "Харковом". Цій команді удалося відібрати очки у "гірників". Вам було простіше, на другій хвилині ви рахунок відкрили. Утримати його було простіше, не зважаючи на всі кадрові проблеми.

- Я запитаю у хлопців, адже я не маг якийсь. Так, хотіли. Не вийшло. В перерві попросив заміну Райчевіч - хороший футболіст, який у першому таймі непогано виглядав. Потім Колисниченко, він, до речі, молодий хлопець - вихованець академії ФК "Шахтар", теж попросив заміну. Випустили Сімініна - він молодий футболіст, у нього коліна затрусились, він і зараз, напевно, не розуміє, де знаходиться і з ким грав. Потрібно прагнути... Є труднощі, які необхідно долати. Ми їх долатимемо.
champion.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" - як "Мерседес", "Зоря" - як "Запорожець" - Волобуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі