середа, 15 серпня 2007 12:05

"Шахтар" втратив двох гравців перед "Зальцбургом"

Напередодні сьогоднішнього матчу з австрійським " Зальцбургом" в кваліфікації Ліги чемпіонів головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу був не в найкращому настрої. Причина - штучний газон, на якому пройде гра.

- Нас чекає складна гра з багатьох причин, - цитує румунського фахівця газета "Сегодня". - Ми зустрічаємося з явним лідером чемпіонату Австрії, у тренера і гравців якого багатющий досвід участі в єврокубках. Але головне, ми гратимемо на штучному газоні, на якому до цього ніколи не грали. Я би віддав перевагу будь-якій іншій команді, але не "Зальцбургу".

- Ми хотіли потренуватися в Австрії на полі, де буде гра, - додав Лучеську. - Але не вийшло. Довелося шукати поля в околицях. На жаль, перше поле виявилося абсолютно не схожим на те, де буде гра. Воно уповільнювало м"яч, а не прискорювало, як на стадіоні "Зальцбурга". Ми перейшли на інше поле, але його не поливали. А те, на якому гратимемо, поллють. І це буде вже абсолютно інше покриття. Таке поле нікому з суперників не допоможе. Ми ж через нього вже втратили двох гравців - Єзерського і Левандовського. Їх травми пов"язані саме з цими полями.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" втратив двох гравців перед "Зальцбургом" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі