четвер, 09 грудня 2010 12:49

"Шахтар" виріс з коротких штанців" - Ахметов

"Шахтар" виріс з коротких штанців" - Ахметов

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов ставить перед командою завдання вийти в 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів. Про це він заявив після вчорашньої перемоги над "Брагою".

"Ми ставили перед собою мету вийти до 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів, і виконали її. І сьогодні наше завдання - не скласти компанію в 1 / 8 Ліги чемпіонів, а вийти у чвертьфінал. Ми вже виросли з тих коротких штанців, які у нас були ще вчора", - сказав Ахметов, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Президент клубу також висловив здивування, що бразильські легіонери команди не грають за свою збірну.

"Я взагалі не розумію, чому Вілліан і Фернандіньо не грають в національній збірній Бразилії. Мені важко відповісти на це питання. Тому мені здається, що у нас дуже сильна команда. І найголовніше, начебто вона молода, але в той же час набула необхідний досвід. Без цього досвіду нам було б важко виступати в Європі. Раз перемагаємо, значить, ми його маємо", - сказав він.

Нагадаємо, вчора донецький "Шахтар" з рахунком 2:0 обіграв португальську "Брагу" у матчі шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів і вперше у своїй історії пробився в плей-офф турніру.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" виріс з коротких штанців" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі