середа, 20 серпня 2008 10:55

"Шахтар" вимагає від "Манчестер Сіті" грошей за Елано

У вівторок представник ФІФА підтвердив отримання скарги від донецького "Шахтаря", що вимагає в англійського "Манчестер Сіті" виплати визначеної суми по трансферу бразильського півзахисника Елано.

Донецький клуб стверджує, що не отримав так звану "виплату солідарності" - суму в розмірі 5 відсотків від вартості трансферу, що розподіляється між клубами, що виростили футболіста. У даному випадку її розмір складає ? 600 тис., і ФІФА має намір розглянути скаргу "Шахтаря".

У той же час, за інформацією Daily Mail, у "Манчестер Сіті" з подивом сприйняли повідомлення про скаргу донеччан, тому що в більшості випадків "виплату солідарності" здійснює продавець, а не покупець.

При цьому джерело відзначає, що через фінансові проблеми у власника "городян" , клуб поки не перерахував на рахунок "Шахтаря" другий із трьох траншів по трансферу Елано в розмірі 3,1 млн. фунтів стерлінгів. Проте, англійці обіцяли здійснити всі операції з перерахування коштів протягом найближчих днів, і керівництво українського клуба пішло їм назустріч у цьому питанні.

"Чемпионат.Ру"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вимагає від "Манчестер Сіті" грошей за Елано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі