четвер, 08 січня 2009 13:10

"Шахтар" в комерційному турнірі на Канарських островах покаже "Євроспорт"

Цього року в 26-му за рахунком турнірі на Канарських островах зіграють "Шахтар", "Борусія" Менхенгладбах, "Грасхопперс" і торішній переможець - "Лас-Пальмас". Всі чотири матчі турніру покаже телеканал "Євроспорт" в прямому ефірі.

У вівторок, 13 січня, в 19:00 за центральноєвропейським часом в матчі відкриття зіграють цюріхські "Грасхопперс" та іспанський "Лас-Пальмас". В четвер, 15 січня, в 19:00 швейцарці зіграють з "Борусією" з Менхенгладбаха. В суботу, 17 січня, в 17:30 в боротьбу вступить донецький "Шахтар". Перший суперник гірників - представник німецької бундесліги - "Борусія" М. Четвертий і завершальний матч зведе переможців останніх двох турнірів - "Шахтар" і "Лас-Пальмас", і відбудеться у вівторок, 20 січня, в 19:00.

Про регламент турніру. За перемогу команда отримає три очки. Якщо 90 хвилин не визначать переможця, то буде призначена серія пенальті і той, кому посміхнеться фортуна заробить два очки, команда, яка програє - одне. Після закінчення турніру, у разі рівності очків у двох і більше команд, переможець буде визначений за різницею м"ячів.

Ціна квитка на всі ігри турніру складає символічні п"ять євро. Муніципалітет Маспаломаса розглядає даний турнір, перш за все, як популяризацію туризму. В цей час на Канарських островах відпочиває достатньо багато гостей з Німеччини і Швейцарії, так що підтримка командам забезпечена.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" в комерційному турнірі на Канарських островах покаже "Євроспорт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі