вівторок, 25 листопада 2008 08:36

"Шахтар" судитиметься з клубом Блохіна

"Шахтар" судитиметься з клубом Блохіна

У донецького клубу намітився ще один конфлікт у зв"язку з переходом гравця гірників Звоніміра Вукіча в іншу команду.

- Після того, як "Москва" припинила з нами переговори з приводу компенсації за футболіста, яку, якщо говорити звичною мовою, у "Шахтаря" вкрали, іншого виходу, окрім як апелювати до вищих футбольних інстанцій, у нас не залишилося, - пояснив ситуацію генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін. - Ймовірно, Звонімір Вукіч отримав від ФІФА тимчасовий трансферний лист, який дозволив йому грати за "Москву", проте це жодним чином не позбавляє "Шахтар" права добиватися відступних за футболіста, що самовільно покинув клуб за рік до закінчення терміну контракту.

Оскільки нашу ціну - один мільйон євро - російський клуб проігнорував, хай тепер скаже своє слово Палата з вирішенню суперечок ФІФА. Якщо її вердикт "Шахтар" не влаштує, звернемося до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

У Лозанні, до речі, до цих пір не винесена ухвала у "справі Матузалема". Щоправда, сума компенсації, на яку розраховує Шахтар, в 10 - 12 разів вища, ніж у випадку з Вукічем.

Ігор Дмітрієв, президент Москви:

- Природно, знаю про те, що "Шахтар" збирається судитися з "Москвою". Це його право. Але наші позиції в цьому питанні достатньо міцні, щоб відстояти свої інтереси. Коли попередні керівники "Москви", зваживши все "за і проти", все-таки уклали контракт з Вукічем, вони дотримувалися такої самої точки зору.

Спорт-Экспресс

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" судитиметься з клубом Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі