четвер, 17 липня 2008 16:01

"Шахтар" показав пресі новачків (ФОТО)
6

Сьогодні донецький "Шахтар" показав публіці своїх новачків. Головний тренер команди Мірча Луческу у присутності спортивних журналістів вручив новобранцям футболки з ігровими номерами. Тепер у нападаючого Євгена Селезньова N10, а у його колеги по амплуа болівійця Марсело Морено N99. Захисники виступатимуть під такими номерами: Микола Іщенко - N32, Олександр Чижов - N36, Артем Федецький - N44. А голкіпер Рустам Худжамов надягне воротарський светр з N12.

Після урочистої процедури вручення футболок гравці відповіли на питання представників ЗМІ.

- Питання до Миколи Іщенка і Олександра Чижова. Вам в "Шахтарі" доведеться конкурувати за місце в основі з гравцями національної збірної. Це не лякає?

Микола Іщенко: Якби це лякало, ми б сюди не перейшли. Конкуренція - це добре, перш за все, для команди. Я конкуренції не боюся, для того і прийняв пропозицію "гірників", щоб доводити.

Олександр Чижов: Конкуренція підвищує майстерність, от і все.

- Питання до всіх новачків. Розкрийте секрет, чому ви вирішили взяти саме цей номер?

Євген Селезньов: Під 10-м номером я грав в "Арсеналі", і частково він став для мене щасливим. Мені дуже подобається ця цифра, хотілося б і далі виступати під цим номером.

Марсело Морено: Я форвард і, як мені здається, цей номер принесе мені успіх.

Рустам Худжамов: Насправді, під 12-м номером граю вже років десять, тому вирішив нічого не міняти. Благо Діма Шутков віддав мені свій номер.

Микола Іщенко: Взагалі-то номер я не вибирав, для мене це не принципово. Який номер запропонували, такий і взяв.

Олександр Чижов: Під цим номером я грав в Полтаві. Він для мене щасливий, вирішив залишити все як є.

Артем Федецький: Мої перші кроки у футболі були під 4-м номером. Сподіваюся, що дві четвірки на спині також принесуть мені успіх.

- Євген, перед від"їздом до Донецька у тебе була розмова з Вадимом Рабіновичем?

Євген Селезньов: Так, я розмовляв і з президентом ФК "Арсенал", і з головним тренером. Але зрозумійте, "Шахтар" - це не просто команда, а моя дитяча мрія. Я дуже довго до цього йшов і хочу грати тільки за "Шахтар". "Арсенал" був проміжним етапом на моєму шляху в "гірняцьку" команду. Єдине, чого хочу - це грати за "Шахтар" і доводити, що я гравець основного складу.

- Рустам, для всіх була несподіванкою твоя поява в воротах в матчі на Суперкубок. Коли дізнався, що гратимеш, для тебе це було сюрпризом?

Рустам Худжамов: Несподіванкою не стало, оскільки я у будь-якому випадку готувався. Напевно, якась підозра з"явилася, коли я зіграв 90 хвилин з "Брашовом". І вона підтвердилася за день до гри. У літаку, коли ми летіли на матч, Містер мені це повідомив.

"Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" показав пресі новачків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі