понеділок, 19 березня 2007 19:20

"Шахтар" перемагає в донецькому дербі

"Шахтар" традиційно переміг "Металург" в донецькому дербі з рахунком 2:1. Це вже 3 поразка поспіль тренера Ко Адріансе, який перед початком другого кола заявляв про здобуття максимальної кількості очок в чемпіонаті України.

Перші двадцять хвилин на полі було більше фолу, ніж осмисленої гри, про що свідчать 4 жовті картки. Можна виокремити момент Вукіча на 16-й хвилині, але його удар парирував голкіпер "Металурга" Воробйов.

На 27-й хвилині свіжий Срна, що не грав з "Севільєю" через дискваліфікацію, навісив з правого флангу. Воробйов мяча не дістав - натомість Вукіч підставився та без проблем забив його у ворота.

Решту першого тайму атакував "Шахтар", але до голевих моментів справа не дійшла.

На 63-й хвилині Елано подав кутовий, Воробйов знов не зафіксував мяч , який вдарився об голову Бечірі та пірнув у ворота - 2:0.

Дочекалися в Донецьку й дебюту бразильця Адріано, нещодавно придбаного в "Інтернасіоналя" з бразильського Порту-Алегрі - на 74 хвилині він замінив Брандао, який нічим не відмітився.

"Металургу" вдалася непогана комбінація на 77 хвилині: Окодува прокинув мяч повз двох захисників, а Зезе влучно пробив під перекладину. На більше "Металург" не спромігся, хоча й під кінець матчу намагався атакувати.

"Шахтар" - "Металург" (Донецьк) 2:1 (1:0)

19 березня. Донецьк. РСК "Олімпійський"

Арбітр: Володимир Сіренко (Сімферополь)

"Шахтар": Шутков, Срна, Кучер, Чигринський (к), Рац, Полянський, Дуляй, Елано, Вукіч (Жадсон, 64), Воробей (Маріка, 55), Брандау (Адріано, 74)

Головний тренер: Мірча Луческу

"Металург" (Донецьк): Воробйов, Фернандес, Чечер (к), Бечірі (Окодува, 75), Незірі, Глад, Леандро, Воловик (Прийомов, 39), Олівейра (Косирін, 88), Зезе, Мендоса

Головний тренер: Ко Адріансе

Голи: Вукіч (28), Бечірі (63, аг) - Зезе (77)

Попередження: Дуляй (5), Елано (9), Кучер (49), Чигринський (58), Маріка (90+2) - Леандро (8), Мендоса (22), Воловик (29), Фернандес (84)



Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" перемагає в донецькому дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі