четвер, 25 вересня 2008 19:15

"Шахтар" не збирається звільняти Луческу" - Палкін

До нашого клубу із завидною регулярністю звертаються представники ЗМІ за коментарями з приводу можливої відставки Мірчі Луческу і його заміни одним з відомих тренерів.

В газетах, на інтернет-сайтах, в теле- і радіоефірі підігрівається тема зміни наставника донецького "Шахтаря". Вже не вперше керівництво донецького клубу вимушене дати офіційні пояснення, і, ми сподіваємося, цього вистачить, щоб зняти всі питання раз і назавжди.

Ось що повідомив офіційному сайту ФК "Шахтар" генеральний директор клубу Сергій Палкін:

— З дивною активністю розвивається тема можливої відставки Мірчі Луческу. Кількість повідомлень в пресі і на телебаченні таке, що проти волі виникають думки про організований характер кампанії по нагнітанню пристрастей навколо "Шахтаря".

Цілком імовірно, що ми маємо справу із спробою скористатися складною турнірною ситуацією, в яку потрапила наша команда, і внести сум"яття напередодні майбутніх відповідальних матчів.

У зв"язку з цим я хочу заявити, що в "Шахтаря" є один головний тренер — це Мірча Луческу. Керівництво клубу повністю довіряє йому. Жодні переговори ні з одним з тренерів ми не ведемо. Це лише чутки.

Клуб сподівається на майстерність і досвід Мірчі Луческу, ми впевнені, що тренер впорається з труднощами і незабаром "Шахтар" радуватиме своїх уболівальників змістовною і ефективною грою як на європейській, так і на внутрішній арені.

shakhtar

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не збирається звільняти Луческу" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі