Ексклюзиви
понеділок, 08 грудня 2008 16:28

"Шахтар" напряму вів переговори з Роберто Манчіні" - тренер клубу

Два відомих тренера і гравця в минулому - Роберто Манчіні та Франк Райкаард - можуть вибрати Східну Європу наступним етапом розвитку своєї кар"єри. І якщо Райкаарду готують місце в московському ЦСКА, то італієць може замінити Мірчу Луческу на посту наставника донецького "Шахтаря".

Про це говорить хороший друг Мірчи Луческу Карло Ніколіні, який працює тренером "Шахтаря" з фізпідготовки: "Наші контракти - і мій, і Мірчі - закінчуються в травні наступного року. Раніше президент клубу Рінат Ахметов вже продовжував наші угоди, але на цей раз такого не буде. Після п"яти років успішної роботи прощання неминуче", вважає Ніколіні.

"Я не знаю точно, хто буде новим тренером "Шахтаря", але можу підтвердити, що клуб вів прямі переговори з Роберто Манчіні. Вони проходили в Швейцарії, в Базелі, де у нас був матч Ліги чемпіонів з місцевою командою. Думаю, справа вже не в грошах, оскільки фінансова сторона питання була цілком переконлива", цитує Карло Ніколіні румунське видання Prosport.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" напряму вів переговори з Роберто Манчіні" - тренер клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути