пʼятниця, 08 жовтня 2010 08:52

"Шахтар" може стати останньою командою для Срни

"Шахтар" може стати останньою командою для Срни
В інтерв'ю хорватським журналістам, капітан "Шахтаря" Даріо Срна зізнався, що може завершити свою ігрову кар'єру в Донецьку, незважаючи на постійні чутки про можливий переїзд до Західної Європи

У Тель-Авіві збірна Хорватії залишилася без свого капітана. Отримавши друге попередження в поєдинку з греками, Даріо Срна пропустить матч з ізраїльтянами.

"Я збираюся, найімовірніше, закінчити ігрову кар'єру в "Шахтарі", - зізнався Срна. - І зроблю це з великим задоволенням. Я не приховую, що закоханий у свій клуб, в наших уболівальників і своїх товаришів по команді. Всіх я дуже люблю . Так що мені важко звідти піти. Я дуже прив'язаний до цієї країни, цього міста і цієї команди".

"Я б не став нічого змінювати у своїй кар'єрі. Я зробив би все абсолютно те ж саме. Для мене немає іншого кращого клубу", - додав футболіст.

Раніше повідомлялося, що "Манчестер Юнайтед" зацікавився бразильським півзахисником донецького "Шахтаря" Дугласом Костою.
За матеріалами Террикон, Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" може стати останньою командою для Срни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі