пʼятниця, 23 лютого 2007 09:33

"Шахтар" домінував на полі, вважає Луческу

 

Вчора донецький "Шахтар" у рамках 1/16 Кубка УЄФА переміг на виїзді "Нансі" 1:0 і вийшов до наступного раунду змагань. Головний тренер "гірників" Мірча Луческу, 61 рік, після гри виглядав стомленим, але задоволеним, повідомляє офіційний сайт клубу.

– Дуже складна гра. Для того, щоб пройти далі, команди на полі залишили багато сил. Може, в цій зустрічі не було видовищної гри. Суперник виявився дуже організованою командою, але ми контролювали м"яч більше, особливо у другому таймі. "Нансі" – дуже хороший колектив, особливо добре наш супротивник грає удома. Я дивився виступи проти "Шальке", "Фейеноорда" – французи домінували в тих іграх, - сказав Лучеську. - Серед наших футболістів, відзначив би дії Фернандіньо і Матузалема, які повністю віддавалися грі. Завдяки їм ми мали істотну перевагу в середині поля. Плюс до всього, додав свіжості Жадсон. Хотів би подякувати нашій обороні за те, що зіграла дуже надійно. Думаю, що ми заслужили перемогу, створивши набагато більше голевих моментів, ніж суперник. За великим рахунком, "Нансі" жодного 100-відсоткового голевого моменту не створив. Тепер прагнутимемо успішно зіграти проти Севільі" і перемогти у Донецьку. Хоча команда дуже сильна.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" домінував на полі, вважає Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі