пʼятниця, 03 жовтня 2008 20:02

"Шахтар" чекає від Матузалема 15 мільйонів євро

4 жовтня остаточно буде поставлена крапка у справі "шахтарського втікача" Франселіно Матузалема. Вищий арбітражний суд Лозанни вирішить долю "Шахтаря", і адвокати обіцяють зробити все, щоб іспанці повернули "гірникам" 15 мільйонів євро за бразильського легіонера, який втік з України.

Розгляд скандалу з Мату тягнеться вже більше року, а "гірники" досі так і не отримали ні обіцяних ним грошей, ні вибачення від футболіста за свою явно не чоловічу поведінку.

- Якщо "Сарагоса" відмовиться платити, то ці гроші заплатить сам футболіст, - заявив генеральний директор Сергій Палкін. - Ми не збираємося свого упустити. Недавно його віддали в оренду "Лаціо", хоча це робити іспанці не мали права, оскільки клуб з нами не розрахувався.

До речі, напередодні останнього судового засідання з"явилися нові подробиці в "справі Мату".

- 19 вересня пройшов суд в Лозанні, який тривав 9 годин, - зізнався нам генеральний директор. - Ми розраховували, що на ньому будуть представники "Сарагоси", але, на жаль, іспанці засідання проігнорували.

Довелося слухати адвоката Мату, який вертівся дзигою і звинувачував нас у всіх смертних гріхах.

Зрештою, ми так і не зрозуміли, в чому вина "Шахтаря". Гравець, не дивлячись на діючий контракт сам втік до Іспанії. Грошей ми за нього і до цього дня не побачили. І, до того ж, виявилися крайніми!

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" чекає від Матузалема 15 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі