середа, 07 травня 2008 14:04

"Шахтар" бореться з "МЮ" за болівійського нападаючого "Крузейро"

"Шахтар" і "Манчестер" зацікавлені в придбанні 20-річного нападаючого "Крузейро" Марсело Морено.

Морено народився в Болівії, його мати - болівійка, а батько з Бразилії, так що він міг сам вибирати, за яку збірну виступати. В результаті він віддав перевагу національній збірній Болівії перед бразильською молодіжкою, за яку і провів вже декілька матчів.

І "Ман.Юнайтед", і "Шахтар" вже зробили офіційні пропозиції "Крузейро", але гравець не хоче йти прямо зараз, оскільки його команда грає в Кубку Лібертадорес, і на думку форварда має шанси на перемогу в цьому турнірі.

"Крузейро" незабаром проведе чвертьфінальний матч-відповідь цього турніру вдома проти "Бока Хуніорс". У першому матчі аргентинці святкували успіх з рахунком 2:1, який, втім, залишає бразильцям непогані шанси на сумарну перемогу.

"Ми можемо мріяти про перемогу в цьому турнірі, - вважає Марсело Морено. - Тому після того, як я отримав пропозиції від "Ман.Юнайтед" і "Шахтаря", ми поговорили з керівництвом клубу, і вирішили почекати до закінчення Кубка Лібертадорес для того, щоб вирішувати мою подальшу долю".

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" бореться з "МЮ" за болівійського нападаючого "Крузейро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі