Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 09:48

"Ряд гравців провів видатний поєдинок"

"Ряд гравців провів видатний поєдинок"

Наставник збірної Греції Отто Рехагель не засмучується, навіть не зважаючи на те, що програвши вчора збірною Іспанії, діючі чемпіони Європи, не набравши жодного очка, покидають чемпіонат.

- Я сподівався, що ми зіграємо хоча б унічию, - говорить головний тренер команди Отто Рехагель. - Команда старалася, але мої футболісти втратили ряд хороших можливостей відзначитися. На жаль, коли іспанці почали пресингувати, ми дуже притислися до своїх воріт. У цілому, команда змогла продемонструвати те, що ми відпрацьовували на тренуваннях. Думаю, ми непогано провели останній матч турніру. Іспанці більше володіли м"ячем і заслужено забили другий гол. Ми змогли відкрити рахунок, а ряд гравців провів видатний поєдинок. Усі хочуть перемогти, але, на жаль, ми не використали свої моменти за рахунку 1:1. Як я вже говорив, у нас є проблеми з реалізацією.

Я не шкодую: ми викликали у збірну тих, кого вважали за потрібне, і, думаю, зробили правильний вибір. Ми поступилися збірній Росії, яка сьогодні обіграла шведів. У складі іспанців є і завжди були видатні футболісти, так само як і у шведів. Нам не варто соромитися того, що ми не справилися з цими командами, ніхто не говорив, що ми перемагатимемо у всіх матчах з розгромним рахунком. Ми повинні усвідомити, що сталося, спокійно проаналізувати все після закінчення Євро і почати думати про відбіркову кампанію Кубка світу в 2010 році.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ряд гравців провів видатний поєдинок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути