понеділок, 01 вересня 2008 14:35

"Руїс відправив Валуєва в нокдаун у другому раунді" - менеджер

Менеджер екс-чемпіона світу за версією WBA Джона Руїза, який програв 31 серпня поєдинок за тимчасовий титул цієї асоціації росіянинові Миколі Валуєву одноголосним рішенням суддів, Тоні Кардінале, повідомив під час пресс-концференції після бою, що у них викликав сумнівмомент в другому раунді, коли під час атаки Руїза Валуїв ледь не впав.

Сам Микола відразу ж апелював до судді, вважаючи, що на рингу було слизько, проте команда Руїза вважала інакше: "Руїз відправив Валуєва у нокдаун в другому раунді. Але його не зарахували, а це могло вплинути на результат поєдинку", - відзначив менеджер.

Також нерозуміння викликало і раптова зміна оцінки одного з бокових суддів. Японець Такеши Шимакава спочатку присудив перемогу в поєдинку Руїзу з рахунком 114:113, проте потім оголосив, що переплутав імена в суддівській записці і помилково віддав перемогу не тому боксерові.

"Не знаю, що там відбулося з японським суддею, але ми приймемо його слова до уваги, - заявив Кардиналові. - Ми спокійно сядемо, розберемося, проаналізуємо відеозапис і приймемо рішення".

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «"Руїс відправив Валуєва в нокдаун у другому раунді" - менеджер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі