середа, 28 січня 2009 15:16

"Рубін" дає 17 мільйонів євро за двох італійців

Чемпіон Росії з футболу казанський "Рубін" запропонував італійському "Удінезе" 17 мільйонів євро за двох футболістів - нападаючого Фабіо Квальяреллу і центрального захисника Мауріціо Доміцці. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Goal.com.

Обидва футболісти, яких вирішив придбати "Рубін", є ключовими гравцями "Удінезе". У чемпіонаті Італії сезону-2008/09 Квальярелла провів 20 матчів і забив шість голів, а Доміцці зіграв в 16 зустрічах і відзначився один раз. Відповіді від італійського клубу на пропозицію росіян поки не отримали.

У поточне міжсезоння неодноразово виникали чутки про інтерес російських команд до футболістів з Італії. Так, пітерський "Зеніт" може придбати за 10 мільйонів євро форварда туринського "Ювентуса" і збірної Італії Вінченцо Яквінту. Раніше також повідомлялося про інтерес до Квальяреллт з боку московського "Спартака".

28-річний Доміцці з 2006 по 2008 роки виступав за "Наполі", а у вересні 2008 року перейшов в "Удінезе". При цьому частина прав на гравця залишилася у клубу з Неаполя.

25-річний Квальярелла заслужив запрошення в збірну Італії завдяки успішній грі за "Сампдорію" в сезоні-2006/07. Літом 2007 року форварда придбав "Удінезе". За національну команду Квальярелла провів 10 матчів і забив три голи. Форвард був включений в заявку збірної Італії на чемпіонат Європи 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" дає 17 мільйонів євро за двох італійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі