понеділок, 17 листопада 2008 19:50

"Рівень збірної набагато вищий, ніж у клубів наших гравців" - Михайличенко

Напередодні гри проти Норвегії збірна України зібралася на тренувальній базі "Динамо" в Конча-Заспі, де провела відкрите тренування, а головний тренер відповів на питання журналістів.

"Ми викликали тільки 18 гравців, але готові були викликати набагато більше. У нашому полі зору багато гравців, і у випадку з травмою когось з викликаних, ми можемо без проблем його замінити, як, наприклад, у випадку з Несмачним".

Про Федоріва

"Всі прибули до складу збірної, єдине виключення - Віталій Федорів. Його поки немає в розташуванні, і не відомо, що з ним і де він. Я з ним розмовляв напередодні виклику, і все було добре, він готовий був приїхати, але зараз він немов розчинився. Якщо він не хоче виступати за збірну, або у нього на першому плані клуб, то він винен був нам так і сказати.
Якщо Віталій не прибуде на збір, то ми розбиратимемося і з ним, і з "Амкаром".

Про легіонерів

"Кожному з викликаних хлопців дамо шанс, адже збірна рівнем набагато вище, ніж їх клуби. І в збірній треба доводити, що ти був викликаний не дарма. Ми вирішили надати шанс відпочити нашим легіонерам - Тимощуку, Вороніну, Шевченку. Виняток становив Левченко, який отримав травму".

Про Девіча

"Девіча викликав в збірну за реальну оцінку його дій, він довгий час доводив, що гідний грати в збірній України. І заслужив отримати свій шанс. Він провів прекрасний минулий сезон, і зараз він близький до своєї торішньої форми. Я вже спілкувався з Девічем, він чудово говорить по-російськи. Думаю, проблем з взаєморозумінням з партнерами у нього виникнути не повинно".

Про проблемні позиції

"Проблему лівого півзахисника після травми Голайдо вирішуватимемо за допомогою наших універсалів - Алієв, Кравченко, Девіч. Ось, наприклад, Краснопьоров, універсальний гравець і може зіграти на багатьох позиціях. Ми, швидше за все, використовуватимемо його на позиції правого захисника".

Про суперника

"Ми ретельно вивчили гру Норвегії. Їх гра чимось схожа на модель гри британців. Для нас в цьому матчі результат буде не головне, ми зможемо перевірити декілька хлопців, але від перемоги ми не відмовляємося, і грати будемо тільки на перемогу".

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Рівень збірної набагато вищий, ніж у клубів наших гравців" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі