четвер, 29 листопада 2007 14:43

"Результат матчу із "Селтіком" - несправедливий"

Гравці донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський, Маріуш Левандовскі, Томаш Хюбшман і Андрій П"ятов прокоментували поразку свого клубу в матчі з "Селтіком".

Чигринський визнав свою помилку в першому голі: "Не розібралися в моменті і я, і Даріо: пішли на один м"яч, сталося болісне зіткнення, після якого м"яч дуже невдало відскочив до супротивника", - цитує футболіста www.korrespondent.net.

У той же час він заявив, що його команда діяла на полі з повною самовіддачею і не поступалася "кельтам" в характері.

Голкіпер гірників Адрій П"ятов вважає, що міг виручити команду від першого голу: "У воротаря завжди є можливість врятувати ситуацію, але, на жаль, в той момент не вийшло".

Маріуш Левандовскі, відповідаючи на питання, чого не вистачило "Шахтарю" для перемоги, заявив: "Я думаю, нам просто не вистачило трохи щастя. Суперник провів не так багато вдалих атак, але завдав два удари і забив два голи. Дуже прикро. Так, ми сьогодні теж не часто били по воротах "Селтіка", але результат все одно не здається мені справедливим".

Польський легіонер провів паралелі з торішнім поєдинком з "Севільєю", коли втрата концентрації на останніх хвилинах не дозволила "Шахтарю" продовжити боротьбу в Кубку УЄФА.

"Такий урок у нас вже був в грі з "Севільєю". Важко сказати, що відбувається в кінці гри, може, просто не вистачає удачі. Зараз головне постаратися відійти від цього матчу і готуватися до гри з Бенфікою. Тим більше, що якщо "Мілан" виграє вдома у "Селтіка", то все ще може бути", - заявив Левандовскі.

Зараз ви читаєте новину «"Результат матчу із "Селтіком" - несправедливий"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі